Începe desfășurarea competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”!

Începe desfășurarea competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”!

În cadrul întâlnirilor din săptămâna anterioară, studenții au fost instruiți și îndrumați să utilizeze platforma de simulare de business EDUardo și li s-a prezentat scenariul de simulare pentru competiția de business.

De asemenea, trainerii și facilitatorii programului au răspuns întrebărilor participanților și le-au oferit toate informațiile necesare bunei desfășurări a competiției de afaceri.

Care este feedback-ul primit din partea participanților?

Prezentarea simulatorului de business a fost foarte interactivă, iar cu ajutorul platformei de simulare am fost puși în situații practice ale unei afaceri. Mă bucur că pot aplica în cadrul simulatorului cunoștințele dobândite în cadrul facultății. A fost foarte interesant și aștept cu nerăbdare începerea competiției de business.”Silvia Ț.

Activitățile proiectului mă surprind plăcut prin faptul că-mi permit să aplic în practică cunoștințele și deprinderile dobândite pe parcursul studiilor economice. Simulatorul te pune în rolul unui antreprenor, te încurajează să analizezi piața, să corelezi modificările din trecut cu cele din prezent, pentru a lua deciziile potrivite. După această experiență sunt sigură că o carieră antreprenorială va fi mult mai atractivă.”Andrada P.

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit și suntem nerăbdători să începem competiția de business. Aceasta se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni, vor fi trei runde de joc și vor merge în etapa următoare doar studenții care obțin cele mai bune rezultate în cadrul simulatorului de business.

Urmăriți pagina noastră de facebook pentru a vedea cum decurge fiecare etapă din cadrul simulatorului de business!

Asociația Ever To Excel desfășoară proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”