Despre noi

Viziune

Suntem convinsi ca vom reusi inca in timpul vietii noastra sa cream o societate normala. Una in care sefii sunt manageri. Competenti. Cu spirit de leaderi si cu valori personale de inalta tinuta morala.

Una in care conteaza ce stii si ce poti nu pe cine cunosti. Una in care dreptatea nu ti se da daca “esti cu noi” – o ai cand nu gresesti. In care “liber” si “responsabil” sunt doua fete ale aceleiasi monezi. Si mai ales o societate in care coruptia, ticalosia si parvenitismul sunt arhaisme care nu mai sunt folosite din lipsa de sens in realitate.

O societate normală într-o lume normală.

Misiune

Am pornit la drum să înfăptuim această viziune punându-ne nădejdea în tineri. În tineri manageri (high potentials) care au potential și vor să și-l valorifice. Noi le oferim acestor potențiali manageri de mâine fundația cunoașterii și profesionalismului. Aceasta e misiunea noastră. Și vă chemăm, cu mic si mare, tânăr și bătran, bogat și sărac să participați.  Cu idei, cu păreri, cu efort – cu ce puteți și vreți. Iar dacă nu puteți sau nu vreți, puteți ajuta dacă vă dați din drum și ne lăsați să trecem.
Se spune că pentru ca cei răi să invingă, este suficient ca cei buni să nu facă nimic. Hai să încercăm și invers: Pentru ca noi, cei buni, să câștigăm, voi ceilalți (răi, nepăsători, indolenti etc) luați vacanță – nu faceți nimic! Nu vă implicați!

MULTUMIM!