Competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” s-a finalizat cu succes!

Competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” s-a finalizat cu succes!

Participanții competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow au finalizat cu succes ultima rundă din platforma de simulare de business EDUardo, cu ajutorul căreia și-au dezvoltat abilitățile antreprenoriale.

În cadrul ultimei runde a competiției, studenții au fost liderul unei companii și au ajutat-o să se dezvolte și să intre pe o piață nouă. În cadrul modulul „Value-Based Management” din platforma de simulare, cei 30 de studenți au identificat următoarele aspecte importante: provocările organizaționale legate de creșterea afacerii, extinderea pe piețele externe, efectele cursurilor de schimb asupra afacerii, înțelegerea evaluării corporative.

Care este feedback-ul primit din partea participanților?

Încă de la început mi-a plăcut acest proiect, iar platforma de simulare EDUardo este genială! Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc, să particip la activitățile proiectului, să-mi îmbunătățesc cunoștințele asupra deciziilor manageriale, să văd cum este organizat un business, să văd ce decizii trebuie să ia un antreprenor, care sunt pașii de urmat și cum e sa te simți într-o competiție cu alți viitori antreprenori. Mă bucur foarte mult că mi-ați oferit această ocazie și că organizați astfel de activități!”– Gabriela B.

Le mulțumim studenților pentru participarea în cadrul competiției de business și îi felicităm pentru rezultatele obținute. Primii 15 studenți cu rezultatele financiare cele mai bune sunt câștigătorii competiției de business și vor primi din partea noastră premiile mult meritate.

În continuare, în cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, studenții vor participa la un training de leadership în zilele 4, 7 și 11 decembrie, în mediul online, în cadrul căruia participanții vor construi un portret al liderului de succes, vor înțelege rolul leadershipului și a profilului de leader pentru o viitoare carieră antreprenorială și vor completa un chestionar de carieră pentru a vedea dacă antreprenoriatul este o opțiune pentru parcursul lor profesional.

Urmăriți pagina noastră de facebook pentru a vedea cum decurg următoarele activități ale proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”!

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”