Cine sunt câștigătorii competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”?

Cine sunt câștigătorii competiției de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”?

Câștigătorii competiției sunt cei 15 studenți care au obținut rezultatele cele mai bune în rundele de joc aferente simulatorului de business din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow

Dorim să-i felicităm și pe această cale și să le urăm mult succes în viitoarele lor posibile cariere antreprenoriale

Care este feedback-ul primit din partea participanților?

„Mi-au plăcut foarte mult simulatorul de business, deschiderea mentorilor față de participanți, creativitatea care a ținut de organizarea sedințelor, dar și căldura pe care aceștia o împărtășeau odata cu informațiile transmise. Cu siguranță aș mai participa și pe viitor într‐o astfel de activitate!”

„Simulatorul și modul de lucru în echipă mi-au placut și m-au motivat să îmi îmbunătățesc abilitățile de leadership și management. Aș mai participa cu mare interes și în viitor în astfel de activități.”

„Mi-a plăcut faptul că simulatorul ne-a pus în situații reale și faptul că ne-a pus într-o competiție cu noi înșine. Mi-aș dori să mai particip la alte activități de acest fel.”

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit!

Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” s-a finalizat cu succes, iar dacă doriți să vedeți mai multe detalii de pe parcursul desfășurării acestuia puteți accesa pagina noastră de facebook EVER2.

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”